Contactati-ne!
Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos, si va vom contacta.
Nume: *
E-mail: *
Telefon:
Domeniu de interes:
Mesajul Dumneavoastră:

(Câmpurile notate cu * sunt obligatorii!)
Consultanta legislatia muncii

Consultanta legislatia munciiAtunci cand externalizezi la PAYLEX vei integra in echipa ta profesionisti recunoscuti in domeniul calculului salarial si al administrarii de personal si vei avea acces la o expertiza larga in domeniul legislatiei muncii. Cu siguranta ca ai avut nevoi interne in acest domeniu si rezolvarea lor a necesitat mult timp si costuri importante. De acum inainte te poti bizui pe echipa noastra de consultanti, know-how-ul lor fiind integrat in serviciile oferite de PAYLEX

Consultanta oferita de specialistii PAYLEX are, atat o componenta proactiva, prin transmiterea periodica de buletine legislative cu schimbarile intervenite in prevederile legislatiei muncii catre clientii sai (vezi buletinele legislative aici ), cat si una reactiva, prin raspunsul la intrebarile adresate de catre clienti privind spete concrete aparute in activitatea lor. Raspunsurile PAYLEX sunt descriptive, interpretative, cuprind inclusiv draft-uri de documente acolo unde este cazul si se bazeaza, atat pe cunoasterea legislatiei in vigoare, cat si pe experienta in lucrul cu Autoritatile Statului. 

FOARTE IMPORTANT! Pachetul de consultanta legislativa este integrat in serviciile oferite de PAYLEX si nu sunt tarifate diferentiat.