Contactati-ne!
Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos, si va vom contacta.
Nume: *
E-mail: *
Telefon:
Domeniu de interes:
Mesajul Dumneavoastră:

(Câmpurile notate cu * sunt obligatorii!)
Pontaj

PontajLa baza calculului salarial sta, cu siguranta, evidenta timpului lucrat de catre angajati. Transmiterea acestor informatii catre PAYLEX poate fi facuta prin formate .xls agreate (click aici pentru exemplu), sau prin intermediul aplicatiei PAYLEX TIME MANAGEMENT, o aplicatie ce permite conectarea online la baza de date printr-un nume de utilizator si parola unice.

Aplicatia PAYLEX TIME MANAGEMENT gestioneaza absentele angajatilor si implementeaza procesul de aprobare a timpului liber pentru angajati. Aplicatia PAYLEX TIME MANAGEMENT permite definirea programelor de lucru ale angajatilor si calculul automat al tipurilor de ore in vederea platii conform legislatiei si conform specificului clientului.

Prin modulul de definire utilizatori se pot defini utilizatori asociati cu salariatii societatii cu roluri de Salariat / Manager / Operator de pontaj / Manager de pontaj.

Un utilizator cu rol de Salariat se defineste prin nume utilizator, parola si poate efectua doar actiuni in numele sau (isi poate introduce pontajul, poate initia cereri de concediu sau de plata, este notificat cand cererile sale sunt aprobate sau refuzate de catre superiori).

Un utilizator cu rol de Manager se defineste prin nume utilizator, parola si salariatii pentru care este manager. Un utilizator cu acest rol aproba/refuza cererile de concediu si poate vizualiza pontajul pentru subordonatii sai.

Un utilizator cu rol de Operator de pontaj se defineste prin nume utilizator, parola si departamentele pentru care poate opera pontajul.

Un utilizator de tip Manager de pontaj se defineste prin nume utilizator, parola si departamentele pentru care poate aproba/refuza pontajul.

Modul Cereri concedii

Modulul de cereri concedii implementeaza un workflow de aprobare a timpului liber al angajatilor. Cererile de concedii sau orice tip de absente (zile delegatie, zile libere pentru evenimente deosebite, etc.) se pot face de catre salariat sau in numele salariatului. Cererile facute de catre salariat trebuie aprobate de managerul acestuia.

Cererile aprobate se transfera automat in aplicatia de calcul salarial in vederea platii concediilor respective.

O cerere de concediu poate avea avansuri asociate (de exemplu la o cerere de concediu de odihna se poate specifica daca se solicita avans de concediu si/sau avans de prima de vacanta), fiind create automat si cereri pentru avansurile respective.

Modul Cereri plati

Cererile de plati implementeaza un workflow de aprobare pentru plati solicitate in luna. Cererile pot fi pentru avansuri de salariu, avansuri de concediu de odihna, ajutoare conform contractului colectiv (ajutor nastere, casatorie, deces, etc.) Cererile de plati sunt initiate de salariat sau in numele salariatului si se aproba sau refuza. Cererile aprobate se pot programa pentru plata avand in vedere o anumita periodicitate specifica societatii cu care se fac platile catre angajati.

Modul Notificari

Aplicatia PAYLEX TIME MANAGEMENT implementeaza un sistem de notificari prin intermediul caruia utilizatorii aplicatiei sunt instiintati de statusul operatiilor pe care le-au initiat sau de actiunile pe le au de efectuat:

  • Notificarea superiorului la primirea pontajului de la nivelul inferior
  • Notificarea inferiorului la intoarcerea pontajului de catre superior
  • Notificarea managerului pentru a aproba cereri de concedii
  • Notificarea initiatorului de pontaj la refuzarea pontajului de catre managerul de pontaj
  • Notificarea salariatului cand i se aproba/refuza o cerere de concediu sau de plata
  • Alte notificari libere intre utilizatorii de aplicatie