top of page
Administrare personal-top.jpg

Administrare personal - solutia de care firma si angajatii tai au nevoie

PAYLEX - expertul tau in administrare personal!

Angajatii isi doresc ca firma ta sa le inteleaga asteptarile, sa le vina in ajutor cand au probleme si sa le ofere suportul si conditiile necesare pentru a-si face cat mai bine treaba. O solutie pentru a raspunde acestei cerinte constante este sa optezi pentru servicii externe de administrare personal.


Cu o echipa de experti dedicata si cu experienta care se va ocupa de problemele angajatilor tai vei avea mai mult timp pentru a te concentra pe dezvoltarea afacerii. PAYLEX este partenerul de care ai nevoie pentru a avea angajati multumiti. Noi ne putem ocupa de procesele specifice departamentului HR, de salarizare si administrare de personal.  

Administrare personal-2.jpg

Administrare personal - beneficiile externalizarii serviciilor

Externalizarea serviciilor de administrare personal iti va permite sa reduci costurile, sa cresti calitatea serviciilor si sa oferi angajatilor experiente satisfacatoare. De asemenea, iti va permite sa iti directionezi resursele financiare si manageriale catre dezvoltarea afacerii. In plus, vei mai avea si alte beneficii notabile:

 • Optimizezi costurile prin externalizarea administrarii de personal;

 • Vei avea documente de personal corecte si la timp;

 • Vei avea un reprezentant eficient in relatia cu autoritatile;

 • Elimini activitatile de rutina din compania ta;

 • Poti primi accesul la o platforma inteligenta de vizualizare a datelor;

 • Te bucuri de trasabilitatea totala a procesului de emitere a documentelor;

 • Primesti rapoartele de care ai nevoie legate de personal.

Administrare personal cta1.jpg

Ofera angajatilor tai experiente satisfacatoare si opteaza pentru servicii de administrare personal profesionale! PAYLEX - expertul de care ai nevoie!

Administrare personal - de ce sa apelezi la PAYLEX

Echipa PAYLEX ofera solutii de administrare personal care iti vor permite sa reduci costurile, sa cresti calitatea si eificienta muncii si sa iti concentrezi atentia catre dezvoltarea afacerii. Sarcinile obisnuite de administrare personal implica multa munca si atentie si pot avea un impact considerabil asupra angajatilor tai. De aceea, pentru ca totul sa decurga optim si sa ai angajati multumiti, poti lua in considerare externalizarea serviciilor de administrare personal.

PAYLEX ofera solutii flexibile pentru a satisface necesitatile clientilor si servicii complete de salarizare si administrare personal. Iata ce ne recomanda ca fiind un partener solid si de incredere pentru tine:

 • Te vom ajuta sa navighezi prin labirintul reglementarilor si legilor fiscale legate de salarizare si administrare personal;

 • Alaturi de noi vei putea aplica proactiv strategii bazate pe anticiparea schimbarilor care pot afecta direct personalul tau;

 • Dispunem de personal experimentat, software, hardware si solutii tehnice de ultima generatie care ne permit sa procesam rapid, complex si corect situatii diverse;

 • Te vom ajuta sa faci fata cu succes necesitatilor si fluctuatiei angajatilor;

 • Iti garantam securitatea informatiilor angajatilor tai si iti putem furniza rapid rapoartele de care ai nevoie pentru activitatea firmei;

 • Te vom ajuta sa cresti productivitatea firmei, reducand raportul dintre angajatii care se ocupa de administratie si cei productivi;

 • Ne asumam responsabilitatea pentru corectitudinea datelor, furnizarea la timp a documentelor, dar si pentru calitatea serviciilor oferite angajatilor prin servicii eficiente de administrare personal.

Administrare personal cta2.jpg

Lasa in seama expertilor administrarea personalului din firma ta - PAYLEX este partenerul de care ai nevoie!

Ce cuprind serviciile de administrare de personal oferite de PAYLEX?

 • Auditul si inventarierea dosarelor de personal la preluarea clientului si periodic;

 • Reprezentarea clientului in relatia cu Autoritatile Statului;

 • Consiliere in domeniul legislatiei relatiilor de munca;

 • Intocmirea contractelor individuale de munca;

 • Intocmirea actelor aditionale de modificare a contractelor individuale de munca;

 • Intocmirea deciziilor de incetare a contractelor individuale de munca;

 • Completarea si depunerea Registrului General de Evidenta a Salariatilor (REVISAL) in formatul cerut de legislatia in vigoare;

 • Intocmirea adeverintelor care atesta calitatea de salariat si/sau veniturile, inclusiv adeverintele bancare.

Administrare personal cta3.jpg

Lasa in seama expertilor administrarea personalului din firma ta - PAYLEX este partenerul de care ai nevoie!

Administrare de personal - consultanta profesionala

Consultantul tau dedicat de administrare de personal se va asigura ca documentele angajatilor tai vor fi intocmite corect si la timp, in timp ce compania ta va fi mereu in pas cu schimbarile legislative si reglementarile nou aparute. PAYLEX poate fi partenerul solid si de incredere de care ai nevoie iar cei peste 20 de ani de experienta pe care ii avem in acest domeniu vor fi in folosul tau.

Garantam implementarea eficienta si fara riscuri a serviciilor de administrare personal si vom fi mereu prezenti pentru a raspunde necesitatilor firmei si angajatilor tai. Oferim solutii si ne putem ocupa de implementarea acestora in mod impecabil si in deplina concordanta cu schimbarile si reglementarile legislative.

Administrare de personal - consultanta profesionala.jpg

PAYLEX - Servicii administrare personal

administrare personal-1.jpg

Suntem o firma care ofera servicii de administrare personal de multi ani si folosim cele mai bune instrumente de management disponibile.

 

Suntem oricand gata sa iti raspundem la intrebari si sa te consiliem cat mai eficient si mai profesionist cu privire la implementarea fara probleme a externalizarii serviciilor de administrare personal.

Administrare personal si salarizare

administrare personal-5.jpg

HR-ul are atat de multe sarcini si angajatii tai se asteapta ca problemele lor sa fie rezolvate cat mai repede, mai eficient si mai corect, motiv pentru care greselile si nemultumirile sunt aproape zilnice. Daca si departamentul tau HR este depasit in mod constant de problemele legate de administrarea de personal este timpul sa iei in considerare externalizarea serviciilor.

Serviciile externalizate de administrare personal si salarizare te pot ajuta sa reduci costurile si sa oferi angajatilor mai multe beneficii, crescandu-le nivelul de multumire si de productivitate. In plus, vei beneficia in orice moment de expertiza profesionala si vei obtine rapid informatii corecte despre subiectele care te intereseaza si care pot avea legatura cu dezvoltarea afacerii.
 

Administrare personal cta4.jpg

Tine pasul cu schimbarile legislative si externalizeaza serviciile de administrare a personalului! PAYLEX este expertul de care ai nevoie!

Externalizare administrare personal - o solutie pentru motivarea angajatilor

Degrevand HR-ul de sarcinile de rutina de administrare personal, ii oferi posibilitatea sa se concentreze pe motivarea personalului.

 

Totodata, iti vei proteja compania de riscuri inutile si vei fi degrevat de raspundere. Firma care se va ocupa de administrarea personalului isi asuma anumite responsabilitati, cum ar fi procesarea corecta si la timp a afacerii, plata taxelor la timp si protectia impotriva amenzilor si a penalizarilor.

Administrare personal cta1.jpg

Fii cu un pas inaintea concurentei si externalizeaza administrarea de personal! PAYLEX este partenerul de care ai nevoie!

Contacteaza-ne pentru externalizarea serviciilor de administrare de personal!

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre serviciile de administrare personal pe care le oferim ne poti suna sau ne poti trimite un email cu intrebari la adresa office@paylex.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. De asemenea, daca vrei sa ne si cunoastem, te asteptam la sediul nostru care este in Str. Hatmanul Arbore nr. 12, Sector 1, Bucuresti.

bottom of page