top of page
Form

NOI, PAYLEX...

PAYLEX a fost fondata pe baza experientei, cunostintelor si studiilor echipei sale. Inca de la inceput am dorit sa construim o companie catre care, daca am activa in alt domeniu, am dori sa externalizam serviciile de calcul salarial si administrare de personal. Dorim sa iti oferim servicii de cea mai buna calitate, pentru a ramane pe deplin concentrat pe nevoile si dorintele clientilor tai. Folosim metode de management modern si tehnologii de ultima ora pentru a crea un mediu stimulativ pentru clientii si angajatii nostri.

 Consideram ca scopul principal al serviciilor noastre este ca angajatii tai sa primeasca salariile corecte si la timp. Fara indeplinirea acestei misiuni, consideram ca orice alt serviciu sau tehnologie nu ar conta. Prin urmare, toate instrumentele software si toate resursele hardware pe care le folosim sunt subordonate acestui scop.

 Rolul nostru este de a face ca procesele de calcul salarial si administrare de personal din compania ta sa se desfasoare rapid, corect si eficient, la cel mai bun cost posibil. Ne asiguram zi de zi ca tu sau angajatii tai considerati comunicarea cu noi extrem de valoroasa, consultantii nostri oferind cele mai bune solutii provocarilor continue la care trebuie sa faci fata.

ECHIPA DE TOP MANAGEMENT

CATALIN.jpg
Sorina.jpg

CATALIN NAFTAN

De peste 20 de ani in domeniu, cu o experienta solida in Management, Sales si Marketing.

SORINA NAFTAN

Pasionata de domeniul HR, cu accent pe consultanta in dreptul muncii, conduce proiecte importante pentru clienti din diferite domenii.

bottom of page